Om oss

Om du har en tatuering eller fått en borttagen med laser så vet antagligen hur ont det kan göra. Det finns egentligen inget som liknar smärtan man upplever och det är tyvärr bara en av livets realiteter när man vill se så bra ut som möjligt. Utsmyckande av kroppen och kosmetiska behandlingar har alltid varit något som kostar blod, svett och tårar. MEN -det är en del av det förflutna nu! Vi har ett flertal fantastiska produkter som gör dessa behandlingar till en barnlek.
Vi garanterar smärtfria behandlingar.
När man letar en bedövningsprodukt så är det viktigt att välja en riktigt effektiv sådan. Det är nämligen inte alls trevligt att förvänta sig en smärtfri behandling för att sedan få en obehaglig överraskning. Våra produkter är väl beprövade och vi har tusentals nöjda kunder. Det är perfekta produkter för alla som vill kunna njuta av behandlingarna men som har det lite svårt med smärtan. 
Världens bästa och mest beprövade produkter.
Det finns ingen anledning till att slösa din tid och pengar på massor av produkter som lovar guld och gröna skogar när du har de bästa produkterna på marknaden framför dig. Det finns ett flertal olika bedövningsprodukter på marknaden men vi har noga valt ut de allra bästa! Säg farväl till oönskade tatueringar eller skaffa dig en ny piercing utan att uppleva smärta. Kan man önska sig något mer? 
Varför skinnumbingcream.se?
Vi jobbar hårt på kundnöjdhet och bra service. När du köper en produkt från oss så kan du vara helt säker på att du får den inom några dagar och att den är effektiv. Om du mot förmodan har några klagomål så finns vår vänliga personal redo att hjälpa dig. Du kan tryggt göra din behandling och vara säker på att våra produkter ger dig effektiv smärtlindring. Snabb leverans och bra kundservice gör upplevelsen komplett!
Handla för 300kr = GRATIS FRAKT!
Snabba inrikesleveranser!